Έπεσαν θύμα απάτης μέσω διαδικτύου μετά από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Έπεσαν θύμα απάτης μέσω διαδικτύου μετά από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση Απάτης  μέσω διαδικτύου, απόσπασης  χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από δύο αλλοδαπά πρόσωπα, μόνιμους κατοίκους Κύπρου ότι τα τελευταία έξι χρόνια κατείχαν δύο ψύχρα πορτοφόλια που είχαν προσωπικές επενδύσεις σε διάφορα κρυπτονομίσματα και αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν θύματα απάτης αφού τα πορτοφόλια τους είχαν παραβιαστεί χωρίς να λάβουν γνώση ή να δώσουν  συγκατάθεση με αποτέλεσμα να γίνουν μη εξουσιοδοτημένες αναλήψεις συνολικού ύψους 2.891.293 USDT.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 32 ετών το οποίο συνελήφθηκε σήμερα με δικαστικό ένταλμα και παρουσιάστηκε  ενωπιον του  Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου και εξασφαλίστηκε εναντίον του διάταγμα προσωποκρατήσεις για εφτά ημέρες.

Το γραφείο Οικονομικού εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσου διερευνά .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE