Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Η τρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα αποτέλεσε αντικείμενο ενημέρωσης για τις FIFA και UEFA οι οποίες παρά το γεγονός πως υπάρχει νέα αυτόνομη διοίκηση στην ΕΠΟ παρατηρούν διακριτικά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, σε περίπτωση που προκύψει ξανά περιστατικό ανάλογης φύσης και εμβέλειας είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιληφθούν εκ νέου της κατάστασης.
Θυμίζουμε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε την Παρασκευή (29/12) κατάθεση στην διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενώ θα βρεθεί και την Τετάρτη στην ΓΑΔΑ για να ανοίξει η δικογραφία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




