ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Από την στιγμή που ο Νικολάι Μιχαίλοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ομόνοιας για τον σημερινό αγώνα με την Πάφο, ο Πέτεφ λογικά αναμένεται να του δώσει και φανέλα βασικού.

Το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν «πονάει» αρκετά στην μεσοαμυντική γραμμή, αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα και ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας θα πρέπει να αναζητήσει το «ιατρικό» έτσι ώστε οι «πράσινοι» να βελτιωθούν στις γραμμές που αναφέραμε.

Οι αριθμοί στην βαθμολογία δεν μπορούν να κρύψουν καθόλου την αλήθεια για το πρόβλημα που περνάει η Ομόνοια. Σε 15ματς (χρωστάει ένα), το «τριφύλλι» μόνο μια φορά κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της κι αυτό έγινε πριν δύο μήνες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Σε περίπτωση που ο Μιχαίλοφ κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοια με την νεοφώτιστη Πάφο, θα κληθεί να κάνει ότι έκανε ο Ολλανδός πορτιέρο πριν δύο μήνες, δηλαδή να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Φυσικά το πιο πάνω δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον ίδιο τον Βούλγαρο τερματοφύλακα, καθώς θα χρειαστεί και τις βοήθειες από την υπόλοιπη αμυντική γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην οπισθοφύλακη στα πλείστα φετινά παιχνίδια τους είδαμε να υποκύπτουν σε «παιδαριώδες» λάθη τα οποία στοίχισαν πάρα πολλά τέρματα στους «πράσινους», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκωσία να κρατήσει μόνο μια φορά τη εστία της απαραβίαστη στο φετινό μαραθώνιο.

Αν αποφύγει λοιπόν τα λάθη η Ομόνοια και ο Μιχαίλοφ «καλύψει» μπροστά από τα δίχτυα του, τότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε την Ομόνοια να κρατάει για δεύτερο παιχνίδι στην χρονιά την εστία της απαραβίαστη, αντιθέτως θα δώσει δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα, την Πάφο να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτες κατά του βόρειου Ισραήλ

• Διακοπές: Είδος πολυτελείας σε πολλές χώρες της ΕΕ – Στις υψηλότερες αυξήσεις τιμών των πακέτων η Κύπρος – Πίνακες

• Πολιτικοί γάμοι στην Κύπρο: Μικρή μείωση από Βρετανούς και Ισραηλίτες – Αισιοδοξία από κρατήσεις για τη νέα χρονιά

• «Μουντό» το σκηνικό του καιρού – Πού έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

• Dragon Drone: Δείτε τo νέο ουκρανικό υπερόπλο που αδειάζει τα ρωσικά χαρακώματα και αχρηστεύει τανκ

• Μπήκαν στο δωμάτιο Κύπριας παρουσιάστριας και της έκλεψαν 6 δαχτυλίδια - Η έκκλησή της



«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο  Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top