Διευρυμένο πολιτικό γραφείο στον ΔΗΣΥ – Ο Αβέρωφ δίνει το σύνθημα για την προεκλογική – Τα δεδομένα για Αννίτα

Διευρυμένο πολιτικό γραφείο στον ΔΗΣΥ – Ο Αβέρωφ δίνει το σύνθημα για την προεκλογική – Τα δεδομένα για Αννίτα

«Εμπρός, μαρς!». Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναμένεται να δώσει το γενικό πρόσταγμα για έναρξη της προεκλογικής σε όλα τα επίπεδα, στο διευρυμένο πολιτικό γραφείο του κόμματος,  που συνέρχεται στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (25/9).

Του Τάσου Χριστοδούλου Σύμφωνα με κομματικές πηγές η συνεδρίαση της Δευτέρας, θεωρείται προάγγελος έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας. Ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι κυρίως οι προεδρικές εκλογές, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να αναμένεται να δώσει κατευθύνσεις σε οργανωτικό επίπεδο για εξόρμηση των στελεχών σε όλες τις επαρχίες. Αξίζει να σημειώσουμε στη συνεδρία θα συμμετέχουν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Αναφορικά με το εκλογικό επιτελείο του Προέδρου Αναστασιάδη, σχεδόν σίγουρη για εκπρόσωπος Τύπου πρέπει να θεωρείται η βουλευτής Λάρνακας, Αννίτα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE