Θάνατος 32χρονου: Η κοινή ανακοίνωση Αστυνομίας-Πυροσβεστικής για τη νέα φονική πυρκαγιά

Θάνατος 32χρονου: Η κοινή ανακοίνωση Αστυνομίας-Πυροσβεστικής για τη νέα φονική πυρκαγιά

Τα αίτια θανάτου του 32χρονου Μενέλαου Χριστοδουλίδη, καθώς και της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του σήμερα, στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο πριν τις 14:00 σήμερα, ξέσπασε πυρκαγιά στην οικία του 32χρονου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν αμέσως στη σκηνή και κατέσβησαν τη πυρκαγιά.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σε δωμάτιο της οικίας νεκρός ο 32χρονος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την διερεύνηση του περιστατικού από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Τα αίτια θανάτου του 32χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE