Θάνατος 32χρονου: Η κοινή ανακοίνωση Αστυνομίας-Πυροσβεστικής για τη νέα φονική πυρκαγιά

Θάνατος 32χρονου: Η κοινή ανακοίνωση Αστυνομίας-Πυροσβεστικής για τη νέα φονική πυρκαγιά

Τα αίτια θανάτου του 32χρονου Μενέλαου Χριστοδουλίδη, καθώς και της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του σήμερα, στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο πριν τις 14:00 σήμερα, ξέσπασε πυρκαγιά στην οικία του 32χρονου. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν αμέσως στη σκηνή και κατέσβησαν τη πυρκαγιά.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σε δωμάτιο της οικίας νεκρός ο 32χρονος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την διερεύνηση του περιστατικού από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Τα αίτια θανάτου του 32χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE