ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μέχρι πότε θα είναι υπό την επιρροή της Coral η Κύπρος - Απόψε η πορτοκαλί προειδοποίηση με θερμοκρασίες -10 βαθμών
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 0 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 2 στα παράλια και γύρω στους -10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και στο εσωτερικό θα σχηματιστεί παγετός.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Video: Ντύθηκε στα «λευκά» η Παραλία Κουρίου - Απίστευτες εικόνες απο τη χιονισμένη αμμουδιά
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον -1 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Εξωπραγματικές εικόνες από το κατάλευκο Τρόοδος - Έγιναν «παγάκι» τα δέντρα
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και τα ημιορεινά.
Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά, κυρίως το απόγευμα.
Την Πέμπτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 3 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 5 εκατοστά στη Χιονίστρα.