Video: Ντύθηκε στα «λευκά» η Παραλία Κουρίου - Απίστευτες εικόνες απο τη χιονισμένη αμμουδιά

Video: Ντύθηκε στα «λευκά» η Παραλία Κουρίου - Απίστευτες εικόνες απο τη χιονισμένη αμμουδιά

Στα λευκά ντύθηκε η παραλία Κουρίου, μετά τις πολύ χαμηλες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν λόγω του κύματος ψύχους «Coral».

Όπως ήταν λογικό, η χιονισμένη αμμουδιά της παραλίας αποτέλεσε μαγικό σκηνικό για πολλούς πολίτες, οι οποίοι αποθανάτισαν την στιγμή με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ΕΔΩ σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE