ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μην ανησυχήσετε αν ακούσετε τις σειρήνες να ηχούν τις επόμενες μέρες – Διαβάστε τι ανακοινώθηκε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μην ανησυχήσετε αν ακούσετε τις σειρήνες να ηχούν τις επόμενες μέρες – Διαβάστε τι ανακοινώθηκε

Δεν συντρέχει λόγους ανησυχίας και γι αυτό η Πολιτική Άμυνα προειδοποιεί το κοινό ώστε να είναι ενήμεροι για το τι θα συμβεί από τις 25/9 μέχρι και τις 6/10.

  Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι μέσα στα πλαίσια συντήρησης/ελέγχου των σειρήνων συναγερμού, έχουν προγραμματιστεί δοκιμαστικές ηχήσεις ορισμένων σειρήνων που είναι εγκατεστημένες στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΤΠ οι ηχήσεις των σειρήνων,  θα πραγματοποιούνται τις καθημερινές από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00. Η Πολιτική Άμυνα συμπληρώνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη ενόχληση των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE