Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε  – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

πριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει τη λειτουργία της γραμμής παραπόνων για εξυπηρέτηση του κοινού, η οποία λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7.30 μέχρι τις 22.00 και τα  Σαββατοκύριακα από τις 10.00  μέχρι και τις 22.00. Για οποιαδήποτε παράπονα Τουριστικού περιεχομένου οι τουρίστες/ καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν  με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22 69 11 11.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.