«Η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης…»

«Η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης…»

Στην απειρία των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρύσης Μιχαήλ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

 

«Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Είχαμε πίεση, όμως δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στις αντεπιθέσεις μας είχαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να προηγηθούμε. Η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε την ισοφάριση. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα, έχοντας το πιο μικρό ρόστερ της κατηγορίας. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στον κόσμο που στήριξε την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE