Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

Ο 32χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος εντός της οικίας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Σε κλίμα βαθύτατου πένθους η κηδεία της μητέρας και των τριων παιδιών - «Άγγιξαν τόσο τις ψυχές μας...»

Υπενθυμίζεται ότι, χθες Σάββατο (22/1), τελέστηκε  από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, η εξόδιος ακολουθία των τεσσάρων εκ των πέντε θυμάτων της τραγωδίας που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, με τον θάνατο των πέντε μελών οικογένειας από πυρκαγιά στην οικία τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE