Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, τα παιδιά, μαζί με γονείς και φίλους, παρέλασαν από το δημόσιο κήπο της Λεμεσού μέχρι το δεύτερο χώρο στάθμευσης του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου της Επίχωσης, με τον «Βασιλιά του χαρτοπόλεμου» να ηγείται της πομπής, επάνω στο εντυπωσιακό του άρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές
Σε σύντομο χαιρετισμό του ,κατά την έναρξη της παρέλασης, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, είπε πως σήμερα τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του λεμεσιανού καρναβαλιού, και με τις στολές τους και την αστείρευτη ενέργειά τους «δίνουν ζωή σε αυτή τη μαγική στιγμή».
«Το καρναβάλι είναι γιορτή ελευθερίας, δημιουργικότητας και διασκέδασης. Είναι η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τη ρουτίνα, να φορέσουμε τις πιο τρελές στολές μας και να μεταμορφωθούμε σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά μας», πρόσθεσε.
Κάλεσε, τέλος, όλους να χειροκροτήσουν τους μικρούς καρναβαλιστές, να γίνουν μαζί τους και αυτοί παιδιά και να χορέψουν στους ρυθμούς της μουσικής.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις