ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε εστιατόριο – Έτρεχε η Πυροσβεστική – Το λάθος που έγινε

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε εστιατόριο – Έτρεχε η Πυροσβεστική – Το λάθος που έγινε

Την Τρίτη 16/5, ώρα 11.02 το πρωί, λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πυρκαγιά σε στην κουζίνα του εστιατορίου στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια Πάφου.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.24.

Η πυρκαγιά ήταν στην φριτέζα της κουζίνας.

Ζημιά έπαθαν διάφορα μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές και από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή των τοίχων της κουζίνας.    

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών  και φορητού πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE