ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Ειδική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου επιβλέπει τις ανακρίσεις – Άγνωστο ακόμη το που βρίσκονται πατέρας και κόρη

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Ειδική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου επιβλέπει τις ανακρίσεις – Άγνωστο ακόμη το που βρίσκονται πατέρας και κόρη

Μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείο η ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης Μαρί Ελένης η οποία απήχθη από τις 27 Απριλίου έξω από το νηπιαγωγείο της.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» την Τετάρτη 17/05 αναφέρει  πως η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ αρχηγείου για καλύτερό συντονισμό καθώς κρίθηκε σκόπιμο ειδική ομάδα του Αρχηγείου να επιβλέπει τις ανακρισεις.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση αφέθηκαν την Τρίτη 16/05, ελεύθεροι η 49χρονη Ολλανδή αλλά και ο 46χρονο Παφίτης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε κομβικό σημείο αφού υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν τι συνέβη πριν κατά και μετρά την απαγωγή ωστόσο υπολείπονται ακόμη αρκετά κομμάτια του παζλ.

Άγνωστο είναι για την ώρα το που βρίσκονται πατέρας και κόρη ενώ οι ανακριτές αναμένουν την απάντηση των νορβηγικών Αρχών σε σχέση με τα ευρήματα στον υπολογιστή της 49χρονης Ολλανδής.

Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως εντός των επομένων ημερών αναμένεται να γίνει αξιολόγηση μαρτυρίας και των στοιχείων που υπάρχουν και ο φάκελος της υπόθεσης να οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για οδηγίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE