Σπαράζει καρδιές η Κούλλα Καραπατέα – «Γιατί λεβέντη μου δεν μπορώ να σε δω, να σε αγγίξω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σπαράζει καρδιές η Κούλλα Καραπατέα – «Γιατί λεβέντη μου δεν μπορώ να σε δω, να σε αγγίξω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κανένα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο η δημοσίευση της μητέρας του άτυχου Πέτρου Σεμπάστιαν Καραπατέα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013.

Η κ. Κούλλα Καραπατέα με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φρόντισε να μας θυμίσει πως την σημερινή ημέρα υπάρχουν και μάνες που γιορτάζουν με πόνο ψυχής.

Γιορτή της μάνας η Κυριακή 14/03, αλλά η κ.Κούλλα ζητά αν μπορούσε να δει τον γιο της και να αγγίξει έστω και για μια μόνο στιγμή.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Πέτρο μου ξέρω ότι σήμερα είσαι εδώ. Σε Νοιώθω. Γιατί λεβέντη μου δεν μπορώ να σε δω, να σε αγγίξω. Ας ήταν μόνο για μια στιγμή».

Να θυμίζουμε πως η οικογένεια Καραπατέα  έχασε τον γιο της σε θανατηφόρο τροχαίο που επισυνέβη στις 21/9/13 όταν ο Κυριάκος Συλλούρης, ανέκοψε την πορεία του άτυχου Σεμπάστιαν στην οδό Πεντέλης στον Στρόβολο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.