ΠΑΡΑ-THEMA

Η διαιτησία στιγμάτισε τον τίτλο του ισχυρού ΑΠΟΕΛ

Η διαιτησία στιγμάτισε τον τίτλο του ισχυρού ΑΠΟΕΛ

Γιατί;

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Πιστεύω ότι, είναι παραδεκτό από όλο το κυπριακό φίλαθλο κοινό (ακόμα και από μερικούς ΑΠΟΕΛίστες), ότι οι γαλαζοκίτρινοι, στο ντέρμπι «αιωνίων»του Σαββάτου 14/5, ευνοηθήκαν, από την διαιτησία. (βλ. πέναλτι, offside).

Όταν βλέπεις μια κυπριακή ομάδα, να γράφει με «χρυσά» γράμματα, ιστορία στην Ευρώπη, να ξοδεύει εκατομμύρια για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, να, να, να… τότε εύκολα κάποιος μπορεί να διερωτηθεί:

Γιατί μια τόσο ισχυρή ομάδα, να χρειάστηκε την βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει, την χειρότερη Ομόνοια, αν όχι όλων των εποχών, τουλάχιστον των τελευταίων χρόνων;

Κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν δινόταν το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ, ή ακόμα και μετά, κανείς δεν ξέρει τι μπορούσε να συμβεί αν ισοφάριζε η Ομόνοια, με το «καθαρό» γκολ του Νταρμπισαϊρ.

Οι πιθανότητες για νίκη του ΑΠΟΕΛ, όντως ήταν περισσότερες από της Ομόνοιας, αλλά με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη, στιγματίστηκε η χρονιά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε, αφού πολλοί το αποκάλεσαν «καλπικό». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top