ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ: Όχι μια αλλά τρεις οι εστίες της φωτιάς! – Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ: Όχι μια αλλά τρεις οι εστίες της φωτιάς! – Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

Τρεις ξεχωριστές εστίες δημιούργησε ο εμπρηστής της φωτιάς στο Νικητάρι.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ζημιές €30 χιλιάδων, περίπου, από τον εμπρησμό που σημειώθηκε στο χωρίο Νικητάρι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο κοινοτάρχης του χωριού, Κυριάκος Αλεξάνδρου, ανέφερε ότι υπολογίζει τις ζημιές στο προαναφερθέν ποσό, καθώς εκτός από τα κτήρια, ζημιές υπέστησαν και τα μηχανήματα που ήταν αποθηκευμένα μέσα τους.

Όπως δήλωσε ο κύριος Αλεξάνδρου, ο εμπρησμός είναι φανερός καθώς η πυρκαγιά δεν είχε μια εστία η οποία επεκτάθηκε, αλλά ο εμπρηστή έβαλε φωτιά σε τρεις ξεχωριστούς τόπους.

Κληθείς να απαντήσει αν υπήρξαν κάποια προηγούμενα ή υποψιάζεται κάποιον για τον εμπρησμό, ο κοινοτάρχης είπε πως οι αποθήκες ανήκουν στην κοινότητα, αλλά έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην Επαρχιακή Διοίκηση και έτσι ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κάποιο άτομο.

Οι αποθήκες χρησιμοποιούνται από την Επαρχιακή Διοίκηση, για αποθήκευση εργαλείων τους και μηχανημάτων, τα οποία χρησιμοποιούν για εργασίες στη γύρω περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NIKHTAPI: «Λαμπάδα» έκαναν άγνωστοι αποθήκες της κοινότητας - Ζημιές πολλών χιλιάδων από την πυρκαγιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE