Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: VIDEO: Καρέ - καρέ η στιγμή που νεαροί ρίχνουν φωτοβολίδες σε αστυνομικούς: «Απόπειρες φόνου»
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου αναφέρει πως «σε σχέση με τα επεισόδια στα Λειβαδια, μέρος των οποίων είναι και τα σχετικά βίντεο, η Αστυνομία πραγματοποιεί εξετάσεις για εξασφάλιση μαρτυρίας σε σχέση με όσους ενέχονται».
Ο κ. Χρυσοστόμου σημειώνει πως «μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός οποιουδήποτε πολίτη". Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, η Αστυνομία ανέφερε ότι οι νεαροί είχαν συγκεντρώθεί σε συγκεκριμένη περιοχή και έριχναν κροτίδες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα προς τους διερχόμενους οδηγούς.
«Σε σχέση με τους αστυνομικούς δεν υπάρχει οποιοσδήποτε τραυματισμός», συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοστόμου.
Οι έρευνες γίνονται από το ΤΑΕ Λάρνακας το οποίο διερευνά τα συνήθη αδικήματα οχλαγωγίας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




