ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχαν Άγιο οι τέσσερις επιβάτες – Πώς πήρε φωτιά το όχημα πολυτελείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχαν Άγιο οι τέσσερις επιβάτες – Πώς πήρε φωτιά το όχημα πολυτελείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγιο είχαν οι τέσσερις επιβάτες των δυο οχημάτων που συγκρούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 09/01 στην Λεμεσό.

Λίγο έλειψε να καούν ζωντανοί οι τέσσερις επιβάτες των δυο οχημάτων.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στις 20:45 το βράδυ της Δευτέρας 09/01,  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μετά από τροχαίο στη διασταύρωση της Σπύρου Κυπριανού με Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό.

Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21:05.

Ο οδηγός του ενός οχήματος και 3 άτομα που βρισκόταν στο άλλο όχημα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, τα τρία πρόσωπα αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο. Ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά προκλήθηκε από απώλεια καυσίμων σε συνδυασμό με τη τροχαία σύγκρουση.

Συγκεκριμένα, όχημα μάρκας Mercedes συγκρούστηκε με όχημα άλλο όχημα. Το πρώτο αυτοκίνητο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες και  κάηκε ολοσχερώς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, έγινε χρήση τυλιχτήρα νερού και αφρού από το πυροσβεστικό όχημα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE