Θα παγώσει το κοκαλάκι μας! – Στους -4 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Θα παγώσει το κοκαλάκι μας! – Στους -4 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Ασθενής ψηλή πίεση στην περιοχή ενώ από την Τρίτη 10/01 χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται να μας επηρεάσει.

Το βράδυ της Δευτέρας 09/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και σταδιακά θα καταστούν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 4 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Παγετός αναμένεται στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τρίτη 10/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα ισχυροί 5 και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη το βράδυ 11/01 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE