Πήγε για κυνήγι αλλά ούτε άδεια δεν είχε – Τι ερευνά η Αστυνομία εναντίον Παφίτη κυνηγού

Πήγε για κυνήγι αλλά ούτε άδεια δεν είχε – Τι ερευνά η Αστυνομία εναντίον Παφίτη κυνηγού

Ούτε την άδεια κυνηγιού δεν είχε ο 64χρονος από την Πάφο.

Υπόθεση λαθροθηρίας εξετάζει η Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με την οποία κυνηγός ηλικίας 64 ετών από την Επαρχία Πάφου εντοπίστηκε να κυνηγά χωρίς άδεια κυνηγίου, στην περιοχή Γουδί της Επαρχίας Πάφου.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 64χρονου εντοπίστηκαν επίσης ένα στημένο όπλο καθώς και 31 πλήρη φυσίγγια.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE