ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Καμία έρευνα για τα «κόκκινα» δάνεια βουλευτών και αξιωματούχων – Το επιβεβαιώνει ο Γ. Εισαγγελέας – ΕΓΓΡΑΦΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Καμία έρευνα για τα «κόκκινα» δάνεια βουλευτών και αξιωματούχων – Το επιβεβαιώνει ο Γ. Εισαγγελέας – ΕΓΓΡΑΦΟ

Υπάρχουν βουλευτές και αξιωματούχοι του κράτους που πήραν δάνεια με ευνοιοκρατικούς όρους χωρίς να τα δικαιούνται και να τα εξυπηρετούν; Το ερώτημα μένει αναπάντητο και θα αιωρείται για πολύ καιρό.

Του Φάνη Μακρίδη

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστα από επιστολή που έστειλε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, μετά από απανωτά γραπτά ερωτήματα που έθεσε ο βουλευτής και πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Η απάντηση του κ. Κληρίδη την οποία και αποκαλύπτουμε, έχει ως ακολούθως: «Αναφέρομαι στις επιστολές σας, ημερομηνίας 22/01/2016 και 21/07/2016, σχετικά με το πιο πάνω θέμα («Έρευνα για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βουλευτών και άλλων αξιωματούχων») και επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι το ζήτημα στο οποίο αναφέρεστε δεν αποτελεί αντικείμενο ποινικής διερεύνησης από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας».

«Ύποπτες σχέσεις και διαπλοκή»
Ο κ. Περδίκης στην επιστολή του σημείωνε μεταξύ άλλων: «Το ζήτημα βεβαίως δεν είναι ποιοι αξιωματούχοι έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια αλλά οι όροι και οι συνθήκες διαχείρισης αυτών των δανείων. Η διερεύνηση – αν είναι δυνατόν να γίνει – αυτής της πτυχής, μπορεί να αναδείξει θέματα ύποπτων σχέσεων και διαπλοκής».

Και καταλήγει ο κ. Περδίκης: «Όμως διερωτώμαι εάν είναι καιρός να ασχοληθείτε και με αυτό το θέμα».

Σημειώνεται πως η μια εκ των δυο επιστολών του Γιώργου Περδίκη προς τη Νομική Υπηρεσία, επικαλείτο δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», στο οποίο εξαγόταν συμπέρασμα πως οι αρμόδιες Αρχές του κράτους δεν είχαν κάνει κάποια σχετική ενέργεια για να διερευνηθεί το πιο πάνω θέμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top