Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από την Παρασκευή 30/9/2016 από την οικία του στη Λεμεσό, ο Ιωάννης Κουζάρης 46 χρόνων.
Ο 46χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ., με γενειάδα, μέχρι το ύψος των ώμων. Κατά την αναχώρηση του, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και παντελόνι άγνωστου χρώματος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις