Πόρισμα για Θανάση: Στο «στόχαστρο» εφτά ύποπτοι - Οι θέσεις τους και οι κατηγορίες κατά του Σταυριανού

Πόρισμα για Θανάση: Στο «στόχαστρο» εφτά ύποπτοι - Οι θέσεις τους και οι κατηγορίες κατά του Σταυριανού

Παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/3) στη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου το πόρισμα των ποινικών ανακριτών, Λάμπρου Παππά και Θανάση Αθανασίου, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, συνολικά είναι εφτά τα ονόματα που καταγράφονται στον κατάλογο των προσώπων που είναι δυνατό να διωχθούν ποινικά, με τα έξι να αφορούν αξιωματικούς της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς ενώ το έβδομο να πρόκειται για τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανού.

Με βάση το ρεπορτάζ, για κάποιους από τους εφτά, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο της συνεργειας μετά την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Θανάση Νικολάου ενώ όσο αφορά τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων. Συγκεκριμένα, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, έκδοση ψευδούς πιστοποιητικού, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου, ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό καθώς και ψευδορκία και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Δείτε όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE