ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ήθελε να δώσει στον γιό του το σπίτι στην Μακεδονίτισσα ο Χριστόφιας – Θα αφυπηρετούσε στο Κελλάκι»

«Ήθελε να δώσει στον γιό του το σπίτι στην Μακεδονίτισσα ο Χριστόφιας – Θα αφυπηρετούσε στο Κελλάκι»

Θα έδινε στον γιο του το ισόγειο της κατοικίας του στην Μακεδονίτισσα ο Δημήτρης Χριστόφιας καθώς όπως ισχυρίζεται ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στην κατάθεση του, ο πρώην Πρόεδρος ήθελε να αφυπηρετήσει στο Κελλάκι.

Η κατάθεση του Μιλτιάδη Νεοφύτου στο Δικαστήριο φέρνει στο φως αρκετές λεπτομέρειες για τα σχέδια του πρώην Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια σχετικά με τις εργασίες που διενεργήθηκαν στην μόνιμη κατοικία του αλλά και στο εξοχικό του στο Κελλάκι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στην κατάθεση του: «Όπως ο ίδιος μου ανέφερε, το σκεπτικό της ανακαίνισης του ισογείου ήταν με την προοπτική να το δώσει στον υιό του, Χρίστο Χριστόφια. Ο ίδιος λογάριαζε όταν θα αφυπηρετούσε, να μείνει μόνιμα στο Κελλάκι. Για αυτόν τον λόγο οι οδηγίες του ήταν να διαμορφωθεί το υπόγειο με τρόπο που να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί επισκέπτες για να διαμένει ο ίδιος όταν θα διανυκτέρευε στη Λευκωσία. Όπως μου έλεγε, δεν ήθελε να επιβαρύνει τα παιδιά του όταν θα τους επισκεπτόταν στη Μακεδονίτισσα από το Κελλάκι».

Ενώ σε άλλο σημείο της γραπτής δήλωσης του αναφέρει πως «οι εργασίες στην οικία του Εναγομένου και της οικογένειας του στη Μακεδονίτισσα περιλάμβαναν ανακαίνιση της υφιστάμενης οικίας ( ισογείου και υπογείου), επέκταση του 1ου ορόφου και εξ ολοκλήρου κατασκευή 2 ου ορόφου στην οικοδομή».

Να σημειώσουμε πως στον πρώτο όροφο της κατοικίας διαμένει η μία κόρη του κ. Χριστόφια, ενώ ο δεύτερος όροφος θα στέγαζε την δεύτερη του κόρη, με τον γιο του να παίρνει το ισόγειο και το ζεύγος Δημήτρη και Έλση Χριστόφια θα φιλοξενείτο στο υπόγειο της κατοικίας κατά τις επισκέψεις τους στην Μακεδονίτισσα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top