ΛΑΤΣΙ: Του αρνήθηκε να τον μεταφέρει και ο Λεμεσιανός τον κτύπησε – Αναζητείται από την Αστυνομία

ΛΑΤΣΙ: Του αρνήθηκε να τον μεταφέρει και ο Λεμεσιανός τον κτύπησε – Αναζητείται από την Αστυνομία

Υπόθεση εξύβρισης, επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος 53χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο Λατσί, εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος από την Επαρχία Πάφου που εργάζεται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Πόλη Χρυσοχούς κατήγγειλε ότι του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον εξύβρισε 23χρονος από τη Λεμεσό, επειδή όταν ο νεαρός του ζήτησε να τον μεταφέρει με το όχημα του σε σημείο της Πόλης Χρυσοχούς, αυτός αρνήθηκε.

Ο 53χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως όταν ο 23χρονος έμαθε για την καταγγελία, τον απείλησε εκ νέου με το αιτιολογικό ότι θα τον ξαναχτυπούσε αν δεν την αποσύρει.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εξετάζει την υπόθεση ενώ για το επεισόδιο η Αστυνομία αναζητεί τον 23χρονο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE