12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σχολείου

12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σχολείου

Από τύχη δεν έχασε την ζωή του ένας 12χρονος μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας όταν καταπλακώθηκε από την μεγάλη κεντρική πόρτα του σχολείου.

Σύμφωνα με το fokidatv.blogspot.gr, την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο, έπεσε η μεγάλη κεντρική πόρτα του κτιρίου και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος 12χρονος, που είναι γιος Προϊσταμένου Δημοτικού Υπαλλήλου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή,  το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας στεγάζεται στο κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ όπου λειτουργούσε για πολλά χρόνια το ΤΕΙ Άμφισσας. Κατά την μεταφορά του έγιναν γιορτές και πανηγύρια... άλλωστε μόνον η σίτιση των μαθητών του Σχολείου κοστίζει 140.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE