ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «μυρίστηκε» η Αστυνομία και έκανε έφοδο – Βρήκαν 49 πύργους και πέντε άτομα μέσα!

Έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση υποστατικό τζόγου και μπούκαραν την κατάλληλη στιγμή.

Έφοδο σε υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου έκαναν το βραδύ της Δευτέρας (01/08) μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού αφού προηγούμενος είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το υποστατικό.

Οι εντατικές επιχειρήσεις αλλά και οι έλεγχοι από μέρους της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος έφεραν αποτέλεσμα στην Λεμεσό καθώς μέλη του σώματος έχουν θέσει υπό στενή παρακολουθήσει τα υποστατικά τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια της παρακολούθησης συγκεκριμένου υποστατικού στην Οδό Λουκή Ακρίτα στη Λεμεσό το βράδυ της Δευτέρας (01/08) αντιλήφθηκαν πρόσωπο να εισέρχεται εντός του χώρου.

Αμέσως αστυνομικός υπό κάλυψη επιχείρησε να εισέλθει στο υποστατικό χωρίς ωστόσο να τον αφήσουν. Ο Αστυνομικούς τότε παρέμεινε στο χώρο της εισόδου όπου σε κάποια στιγμή έφτασε ο ιδιοκτήτης του υποστατικό και του επέτρεψε να περάσει.

Ο Αστυνομικός μόλις εισήλθε στο χώρο αντιλήφθηκε πέντε πρόσωπα να βρίσκονται μέσα στο καζίνο. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα για κατάσχεση των 49 ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ όλα τα πρόσωπα πέρασαν από την  ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top