Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Ο 42χρονος φρουρός του Καλοψιδιώτη έχει ιδιαίτερα βεβαρημένη θέση. Τουλάχιστον δυο μαρτυρίες τον εμπλέκουν στο άγριο φονικό. Φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που έστειλε μήνυμα στους δυο Αλβανούς εκτελεστές να μπουκάρουν στο κέντρο αναψυχής που βρισκόταν ο Φάνος Καλοψιδιώτης και να αρχίσουν να πυροβολούν αδιάκριτα με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
«We are here» φέρεται να είπε στον Μάριο Χριστοδούλου άλλως «Μπένη» (σύμφωνα πάντα με ισχυρισμό εμπλεκόμενου στο φονικό), ενώ κατά τη διάρκεια του μακελειού φερόταν να είναι στην τουαλέτα και να μιλά σε κοπέλα… Όταν όλα τέλειωσαν, βγήκε από τις τουαλέτες ατάραχος όπως καταμαρτυρεί φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη.
Ο Ντέγιαν Λόις προσλήφθηκε από τον Φάνο Καλοψιδιώτηπριν από έναν μήνα, χάρη στην προϊστορία του και έν βασικό του προσόν. Πιο συγκεκριμένα, δείχνει άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών, παραπλήσιων του Kick Boxing, όπως γράψαμε και την Παρασκευή (01/07).
Στο παρόν video τον παρουσιάζουμε να κερδίζει αγώνα, με νοκ-ντάουν:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις