ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To συγκλονιστικό ξέσπασμα δασοπυροσβέστη: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους με πήρε την Κυριακή τηλέφωνο…»! Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του!

To συγκλονιστικό ξέσπασμα δασοπυροσβέστη: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους με πήρε την Κυριακή τηλέφωνο…»! Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του!

Με όλα αυτά που ακούει εδώ και δυο μέρες δεν άντεξε άλλο και επικοινώνησε με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για να κάνει μια κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε, είμαστε σίγουροι, το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε τα κλάματα κάτοικος από τα Σπήλια: «Να βοηθήσει ο Θεός και ο Άγιος Αντώνιος! Τι να σας πω άλλο, δεν αντέχω»

 Ο Μάκης, μόνιμος δασοπυροσβέστης από το 2009 ανέφερε στην Γωγώ Αλεξανδρινού και τον Χρίστο Χαραλάμπους ότι κάποιοι από τους συνάδελφους του εργάζονται εδώ και 30 ώρες ασταμάτητα, παλεύοντας με τις φλόγες, ενώ όλοι αυτοί οι πολιτικοί που βγήκαν να κατηγορήσουν τους πυροσβέστες είναι αυτοί που άφησαν το σώμα με μειωμένο προσωπικό.

Απάντησε παράλληλα ότι με μισθό 950 ευρώ τον Χειμώνα και 1200 το καλοκαίρι, καθώς και με ελλειπή μέσα και δυναμικό , αυτός και οι συνάδελφοι του δίνουν τα πάντα ώστε η μεγάλη αυτή καταστροφή να περιοριστεί

Ανέφερε μάλιστα ότι γνώριζε τον Αντρέα Σοφοκλέους ο οποίος και επικοινώνησε μαζί του το απόγευμα της Κυριακής και του είπε να προσέχει εκεί που πάει, με τον άτυχο δασοπυροσβέστη την επόμενη μέρα να χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Κατήγγειλε παράλληλα ότι τους έκοψαν τις περιπολίες για να μην καταναλώνουν καύσιμα, κάτι το οποίο αν ισχύει είναι απαράδεκτο.

Διαβάστε επίσης: Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Θα προσευχηθούν στη Γαλάτα για να κατασβεστούν οι πυρκαγιές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top