Ο θάνατος του αδικοχαμένου παιδιού οφείλεται στα χτυπήματα από την πτώση στο φαράγγι! Τα ίχνη του χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (20/6), ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του.
Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί πολύωρη επιχείρηση έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά 26 άτομα (πυροσβέστες, άντρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες), επτά οχήματα κι ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.
Σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των γονέων του, το άτυχο παιδί πιθανότατα έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε στο κενό από πέρασμα ακριβώς δίπλα στη γραμμή του οδοντωτού σιδηρόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε δύσβατο σημείο στη θέση Σιφώνι, στο φαράγγι του Βουραϊκού.
Λίγες ώρες αργότερα και παρά το γεγονός ότι οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως το παιδί ανασύρθηκε νεκρό.
star,gr