Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου κλήθηκε στη σκηνή μετά την έκρηξη. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως είδε ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται από τη σκηνή.
Η Αστυνομία των Βάσεων έχει επιβεβαιώσει πως ο μηχανισμός, που εξετάζεται από πυροτεχνουργούς, ρίφθηκε από έξω προς τον τοίχο της οικίας, προκαλώντας μικρές ζημιές.
Ο Ανώτερος Αστυνόμος των Βάσεων Ντίνος Πέτρου δήλωσε πως η Αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή στις 05:00 το πρωί αφού ειδοποιήθηκε για την έκρηξη έξω από οικία στο Τραχώνι. Πρόσθεσε πως δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και πως ένας αυτόπτης μάρτυρας έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία.
Πρόσθεσε πως η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Ανέφερε επίσης πως θα εξεταστούν τα όσα κατέγραψε κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και θα γίνει έρευνα από σπίτι σε σπίτι στην περιοχή.
Πηγή — ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις