Ευχαριστίες Λονδίνου και Καϊρου προς Λευκωσία για αίσια κατάληξη της αεροπειρατείας

Ευχαριστίες Λονδίνου και Καϊρου προς Λευκωσία για αίσια κατάληξη της αεροπειρατείας

Mε τον ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη συνομίλησε τηλεφωνικώς το απόγευμα ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ. Τον ευχαρίστησε για τους χειρισμούς της Λευκωσίας στο θέμα της αεροπειρατείας. Ο κ. Κασουλίδης συνομίλησε και με τον ομόλογό του της Αιγύπτου.

`Οπως έγραψε ο κ. Χάμοντ στο λογαριασμό του στο twitter, συνομίλησε με τον ομόλογό του και τον ευχαρίστησε για τον χειρισμό της Κύπρου στο περιστατικό με το αεροσκάφος της EgyptAir που είχε ασφαλή κατάληξη. Ο κ. Χάμοντ αναφέρει ακόμη ότι Yπάτη Αρμοστεία του ΗΒ παρέχει στήριξη στους Βρετανούς υπηκόους που επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Εξάλλου σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter αναφέρεται ότι και ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου συνομίλησε με τον κ. Κασουλίδη και τόσο αυτός όσο και ο κ. Χάμοντ εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τους χειρισμούς της Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE