Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
`Οπως έγραψε ο κ. Χάμοντ στο λογαριασμό του στο twitter, συνομίλησε με τον ομόλογό του και τον ευχαρίστησε για τον χειρισμό της Κύπρου στο περιστατικό με το αεροσκάφος της EgyptAir που είχε ασφαλή κατάληξη. Ο κ. Χάμοντ αναφέρει ακόμη ότι Yπάτη Αρμοστεία του ΗΒ παρέχει στήριξη στους Βρετανούς υπηκόους που επέβαιναν στο αεροσκάφος.
Εξάλλου σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter αναφέρεται ότι και ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου συνομίλησε με τον κ. Κασουλίδη και τόσο αυτός όσο και ο κ. Χάμοντ εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τους χειρισμούς της Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις