Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους
Σε εντατικούς διαλόγους βρίσκεται το Προεδρικό για τον μηχανισμό Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγικό: Έστειλαν μήνυμα στον πατέρα της άτυχης Στυλιανής για ανάκληση του μοιραίου οχήματος
Συγκεκριμένα το Τμήμα Οδικών Μεταφορών σε ανακοίνωση αναφέρει ότι οι ειδοποιήσεις για ανάκληση αερόσακων έγιναν βάσει στοιχείων που αντλήθηκαν από τις εταιρείες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ: Μπορούν τελικά να περάσουν από ΜΟΤ; Τι ισχύει με την άδεια κυκλοφορίας – Βίντεο
Τονίζεται ότι «με βαθιά λύπη διαπιστώθηκε ότι στάλθηκε μήνυμα στις οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν. Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών εκφράζει τις απολογίες του».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




