Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για ληστεία και επίθεση σε υπάλληλο φαρμακείου – Δείτε φωτογραφίες

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για ληστεία και επίθεση σε υπάλληλο φαρμακείου – Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου προσώπου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός αναζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 11 Μαρτίου, 2025, σε κατάστημα στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι στις 11 Μαρτίου, ο αναζητούμενος ύποπτος εισήλθε σε φαρμακείο, στη Λεμεσό, όπου έκλεψε προϊόντα. Στην προσπάθεια της εργαζόμενης στο κατάστημα να τον ανακόψει στην έξοδο του υποστατικού, αυτός φέρεται να επιτέθηκε εναντίον της, σπρώχνοντας την. Αφού η εργαζόμενη τον ακολούθησε έξω από το κατάστημα, ο ύποπτος ανέσυρε μαχαίρι και στη συνέχεια διέφυγε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE