Τορόντο: Εκκενώθηκε ο τερματικός σταθμός 1 του αεροδρομίου Πίρσον μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

Τορόντο: Εκκενώθηκε ο τερματικός σταθμός 1 του αεροδρομίου Πίρσον μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όταν ο τερματικός σταθμός 1 εκκενώθηκε λόγω αστυνομικής επιχείρησης, με αφορμή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Η αστυνομία του Οντάριο ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα X ότι οι δρόμοι που οδηγούν στις αναχωρήσεις του Τερματικού 1 έχουν αποκλειστεί, εξαιτίας «αστυνομικής έρευνας», καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή. 

Η δημοσιογράφος του καναλιού CP24, Κόρτνεϊ Χιλς, δημοσίευσε βίντεο από το σημείο, στο οποίο καταγράφεται έντονη αστυνομική παρουσία και κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σύμφωνα με την ίδια, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «δεκάδες αστυνομικοί κατέφθασαν οπλισμένοι».

 

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε επίσημη επιβεβαίωση για το αν υπήρξε ένοπλο επεισόδιο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται με τους επιβάτες να παραμένουν σε κατάσταση αναμονής και ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE