Αεροπλάνο έπιασε φωτιά σε αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας – Ένας τραυματίας

Αεροπλάνο έπιασε φωτιά σε αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας – Ένας τραυματίας

Ένα αεροπλάνο της Air Busan έπιασε φωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Gimhae, στη Μπουσάν της Νότιας Κορέας την Τρίτη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap από την πυρκαγιά υπάρχει ένας τραυματίας.

Νωρίτερα το Yonhap, επικαλούμενο τις αρχές μετέδωσε ότι οι 169 επιβάτες καθώς και τα επτά μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην ουρά αεροσκάφους που επρόκειτο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Gimhae με προορισμό το Χονγκ Κονγκ.

Έχει περάσει ένας μήνας από τη φονικότερη αεροπορική καταστροφή στο έδαφος της Νότιας Κορέας όταν ένα αεροπλάνο της εταιρίας Jeju Air με προέλευση την Μπανγκόγκ συνετρίβη στον διάδρομο του αεροδρομίου της Μουάν καθώς πραγματοποίησε προσγείωση με την κοιλιά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι εκτός από δύο από τους 181 επιβαίνοντες (επιβάτες και μέλη του πληρώματος).

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Air Busan ανήκει στην Asiana Airlines, την οποία απέκτησε τον Δεκέμβριο η Korean Air.

Πηγές: Reuters, koreajoongangdaily.joins.com / ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE