Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2025, γύρω στις 19:40, κρατούμενος δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενούς του. Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από δεσμοφύλακα και αμέσως έγινε καταστολή του επεισοδίου. Σχετικά ενημερώθηκε το Ιατρείο των Φυλακών, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών διέταξε έρευνα για το περιστατικό, ενημέρωσε την Δικηγόρο του κρατούμενου, αφού δεν έχει οποιοδήποτε συγγενικό πρόσωπο στην Κύπρο, και λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Για το συμβάν ενημερώθηκε σχετικά και η Αστυνομία.
Ο κρατούμενος υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ιατρικά ευρήματα. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς, είναι πολύ καλή και αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις