Παρ' ολίγον τραγωδία: Ξέσπασε φωτιά σε τροχόσπιτο όπου διέμεναν εργάτες - Από που προκλήθηκε

Παρ' ολίγον τραγωδία: Ξέσπασε φωτιά σε τροχόσπιτο όπου διέμεναν εργάτες - Από που προκλήθηκε

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά σε τροχόσπιτο τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/4).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 03:46 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε μεγάλο τροχόσπιτο σταθμευμένο σε περιβόλι στην Κοινότητα Απλάντας, και το οποίο χρησιμοποιείτο ως χώρος διαμονής αλλοδαπών εργατών.

Από την πυρκαγιά το τροχόσπιτο με το περιεχόμενο του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Πρίν την άφιξη της Πυροσβεστικής οι αλλοδαποί διαμένοντες στον χώρο χρησιμοποίησαν εκσκαφέα και κάλυψαν το τροχόσπιτο με όγκο χώματος για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε εκ μέρους μας χρήση σωλήνων νερού. Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα χωρίς να αποκλείεται εκ πρώτης οψεως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ρουχισμό ο οποίος βρισκόταν πλησίον θερμάστρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:30, στον δρόμο Πραιτωρίου προς Κέδαρες, στην επαρχία Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE