Νεκρός 21χρονος influencer έπειτα από challenge – Τον πλήρωσαν για να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Νεκρός 21χρονος influencer έπειτα από challenge – Τον πλήρωσαν για να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Ένας Ταϊλανδός influencer έχασε τη ζωή του συμμετέχοντας σε ένα ακραίο challenge, όπου κλήθηκε να καταναλώσει ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι.

Ο 21χρονος Thankam Kanthee, γνωστός στο διαδίκτυο ως «Bank Leicester» και δημοφιλής για τη συμμετοχή του σε ακραίες προκλήσεις με αντάλλαγμα χρήματα, συμφώνησε να πιει 350 ml ουίσκι έναντι 30.000 μπατ (περίπου 844 ευρώ) κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων στην πόλη Chanthaburi, στην ανατολική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο νεαρός άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του challenge και να κάνει εμετό.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον διοργανωτή του πάρτι

Αρχικά, οι παρευρισκόμενοι θεώρησαν την κατάσταση διασκεδαστική, γελώντας με το περιστατικό, αλλά αργότερα ο Kanthee κατέρρευσε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 21χρονος μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του από δηλητηρίαση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον διοργανωτή του πάρτι, Ekkachart «Em» Meephrom, ο οποίος φέρεται να ενθάρρυνε τον Kanthee να δεχθεί το challenge. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ekkachart παραδόθηκε και κρατείται για τις επόμενες 12 ημέρες τουλάχιστον. Ο ίδιος κατηγορείται για πρόκληση θανάτου από αμέλεια.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της μητέρας του κατηγορούμενου, την επομένη των Χριστουγέννων.

Η είδηση του θανάτου του Kanthee προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE