ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετικά νέα για καύσιμα: Το ποσό της μείωσης και ο τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια – Πίνακες

Θετικά νέα για καύσιμα: Το ποσό της μείωσης και ο τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια – Πίνακες

Θετικά είναι τα νέα για τους καταναλωτές όσο αφορά τις τιμές των καυσίμων, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, Κωνσταντίνου Καραγιώργη στο ThemaOnline, «έχουμε μειώσεις στα καύσιμα»

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο μειώθηκαν σημαντικά οι τιμές που αντανακλούν στην βενζίνη 95 με 8,7 σεντ το οποίο αντιπροσωπεύει τον μέσο όρο της μείωσης. Το πετρέλαιο κίνησης πήγε 10,4 σεντ κάτω,  ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης 5,4 σεντ κάτω»

 

«Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι αν παρατηρήσουμε τη μέση τιμή στον πιο κάτω πίνακα, η μέση τιμή στην αμόλυβδη 95 είναι 1,43 με τη χαμηλότερη να είναι στο 1,35 και τη ψηλότερη στο 1,56. Έχει, δηλαδή, 21 σεντ διαφορά. Αυτό σημαίνει πώς από το ένα πρατήριο στο άλλο, η τιμή διαφέρει κατά πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο κίνησης που είναι στα 23 σεντ η διαφορά», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον κύριο Καραγιώργη, «το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις τιμών μεταξύ των πρατηρίων και καλούμε τους καταναλωτές να παρατηρούν ώστε να επιλέγουν τα πιο φθηνά πρατήρια. Ενδεικτικά αν κάποιος βάλει 50 λίτρα καύσιμο, μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 10 ευρώ. Είναι σημαντικός ο αριθμός μεταξύ χαμηλότερης και ψηλότερης τιμής», κατέληξε.

Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε τις τιμές που ισχύουν για τα καύσιμα (11/09) στην αγορά αυτή τη στιγμή και μαζί τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια.

Δείτε αναλυτικά:

 

Αμόλυβδη 95

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,421

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,359

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,569

 

Φθηνότερα πρατήρια:

 

Ακριβότερα πρατήρια:

 

Αμόλυβδη 98

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,509

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,429

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,639

 

Φθηνότερα πρατήρια:

 

 

Ακριβότερα πρατήρια:

 

Πετρέλαιο Κίνησης

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,467

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,389

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,619

 

Φθηνότερα πρατήρια:

 

 

Ακριβότερα πρατήρια:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top