8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

8χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5×5 στη Μυτιλήνη

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία και γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο φωτισμού στο γήπεδο 5×5 του Κάτω Τρίτους, το απόγευμα της Πέμπτης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με «Τα Νέα της Λέσβου», η κατάσταση των στύλων φωτισμού στο νησί, από τους οποίους εξέχουν καλώδια ή δεν έχουν καπάκια, ήταν από καιρό κακή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE