Απέραντη θλίψη για τον θάνατο της Δέσπως Χαραλάμπους – Η παράκληση της οικογένειας

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο της Δέσπως Χαραλάμπους – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Δέσπως Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου ΣύΡεΚ, «Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνουμε τον χαμό της κ. Δέσπως Χαραλάμπους Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣύΡεΚ. Η Δέσπω υπήρξε για πολλά χρόνια πολύτιμο μέλος της οικογένειας μας, ήταν η ιδρύτρια της Ομάδας Ατόμων με Σκληρόδερμα και διετέλεσε Γενικός Ταμίας του ΣύΡεΚ»!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «Ήταν σπάνιος άνθρωπος, όπως σπάνια και η πάθηση της.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της που ήταν πάντα στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό του ΣύΡεΚ!! Αιωνία σου η μνήμη Δέσπω μας... θα είσαι για πάντα στις καρδίες μας σαν ένας ξεχωριστός Άνθρωπος με Αξιοπρέπεια!!», γράφει στη συνέχεια η ανάρτηση.

Η εξόδιος ακουλουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 26 Μαίου, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στα Λατσιά, η ώρα 11.30.

Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια η ώρα 11.00.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφανων όπως γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE