Υπάλληλος Κεντρικής Τράπεζας: Παίρνει 9.545 ευρώ μηνιαίως και προσέφυγε για 246 ευρώ…

Υπάλληλος Κεντρικής Τράπεζας: Παίρνει 9.545 ευρώ μηνιαίως και προσέφυγε για 246 ευρώ…

Απίστευτη πρόκληση για χιλιάδες άνεργους και δεκάδες χιλιάδες χαμηλόμισθους συμπολίτες μας.

Είκοσι υπάλληλοι της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο, νοιώθοντας να τους… πνίγει το δίκαιο (τρομάρα τους) επειδή τους έκοψαν λίγα ευρώ από τις χιλιάδες που παίρνουν κάθε μήνα ως μισθό! Ευτυχώς, όμως, το Ανώτατο τους έστειλε από ‘κει που ήρθαν.

Μάλιστα, ο «Πολίτης» που αναλύει στο Κυριακάτικο (20/09) του φύλλο την υπόθεση, μεταφέρει και μια περίπτωση λειτουργού της Κ.Τ.Κ., που αμείβεται με 9.545 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ και προσέφυγε για 246 ευρώ και 58 σεντς!
 
Οι περικοπές έγιναν δυνάμει νόμου για σκοπούς για σκοπούς περιορισμού του μισθολογίου στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι εν λόγω λειτουργοί της Κεντρικής Τράπεζας, λοιπόν, θεώρησαν ότι έπρεπε να εξαιρεθούν, με το ανώτατο δικαστήριο όμως να αποφασίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί «τυχόν εξαίρεση των υπαλλήλων της Κεντρικής Τράπεζας από ένα μέτρο γενικής εφαρμογής θα συνιστούσε κλασσική περίπτωση παραβίασης της αρχής της ισότητας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ο απολογισμός του Προέδρου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης

LIVE: Ο απολογισμός του Προέδρου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης

Στo Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική, και την εσωτερική διακυβέρνηση θα επικεντρωθεί η διακαναλική συνέντευξη του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE