Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στις κοινότητες Δρούσεια – Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στις κοινότητες Δρούσεια – Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Δρούσεια και Προδρόμι της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:52, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Δρούσεια και Προδρόμι της επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:50, αφού έκαψε ελιές και άλλη άγρια βλάστηση έκτασης 4 δεκαρίων.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 9 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE