Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν πολλά πτώματα τις προηγούμενες ώρες από τα ερείπια του τετραώροφου κτηρίου, το οποίο «δεν είχε οικοδομική άδεια», όπως υπογράμμισε η υπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Σελεστίν Κέτσα Κουρτές, η οποία επισκέφθηκε το πρωί τον τόπο της τραγωδίας.
Από τους 54 τραυματίες, «πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές», συμπλήρωσε η υπουργός. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.
Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των ενοίκων που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο όταν αυτό κατέρρευσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Xinhua, AFP
Αυτόνομη κάθοδος Οικολόγων στις Ευρωεκλογές του 2024 - Ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά για τις Δημοτικές
Πόσο «ισχυρό» είναι το κυπριακό διαβατήριο - Σε πόσους προορισμούς μπορούμε να ταξιδέψουμε
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




