Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου

Σε κρίσιμη κατάσταση και με κάταγμα κρανίου νοσηλεύεται ο 21χρονος μοτοσικλετιστής, που τραυματίστηκε σε τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.30μ.μ. χθες (23/07), στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όταν ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο και να συρθεί στην άσφαλτο.

Ως αποτέλεσμα, ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κάταγμα κρανίου και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE