Η Κ.Ε εξουσιοδότησε την Πολιτική Επιτροπή (Π.Ε) να ξεκινήσει τη διαδικασία καταρτισμού του ψηφοδελτίου. Το εξαμελές ψηφοδέλτιο θα συγκροτηθεί από ίσο αριθμό γυναικών και ανδρών.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε η πρόοδος των εργασιών για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών του 2024. Παρόλη τη ψήφιση στην τελευταία ολομέλεια της Βουλής, του αντιδημοκρατικού τρόπου κατανομής των δημοτικών εδρών στη Β’ Κατανομή, η Κ.Ε επιβεβαίωσε το στόχο του Κινήματος για την όσο το δυνατόν πληρέστερη εκπροσώπηση του Κινήματος στους νέους Δήμους.
Ακόμη, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε το προσχέδιο των Καταστατικών αλλαγών, για το οποίο θα ακολουθήσει ενδοκινηματική συζήτηση. Αναμένεται ότι το Καταστατικό Συνέδριο θα διεξαχθεί εντός του Φθινοπώρου.
Δρομολογήθηκε επίσης το Πολιτικό Συνέδριο του Κινήματος, το οποίο χρονολογικά θα ακολουθήσει το Καταστατικό Συνέδριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτρεχαν για να σβήσουν φωτιά σε όχημα έξω από πολυκατοικία - Δείχνουν ανθρώπινο χέρι οι πρώτες έρευνες
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου
Πώς έπεσε η γέφυρα στην Πάτρα που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους οκτώ
Πόσο «ισχυρό» είναι το κυπριακό διαβατήριο - Σε πόσους προορισμούς μπορούμε να ταξιδέψουμε
Μετά το περιβαλλοντικό «μπλόκο» η ΚΟΠ κατέθεσε ολοκληρωμένη ΜΕΕΠ για το Αθλητικό Κέντρο στον Κόρνο – Σε δημόσια διαβούλευση πριν τη λήψη τελικών αποφάσεων