Καμίνι η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Καμίνι η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε την Κυριακή (23/7) το Τμήμα Μετεωρολογίας για υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ελάχιστη θερμοκρασία δεν αναμένεται να πέσει κάτω από τους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, και κάτω από τους 27 στα παράλια. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 42 στο εσωτερικό και στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

H κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Εποχική χαμηλή πίεση, σε συνδυασμό με θερμή αέρια μάζα, επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο αρχικά τοπικά θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά κυρίως σε νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελεί σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια της Κύπρου να ενισχύσει το διεθνές της προφίλ ως αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός. Με έμφαση στην οικονομική διπλωματία, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών σε τρεις πολιτείες, στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE