Μαζεμένες καταγγελίες από την Τροχαία στην Αγία Νάπα - Παραβάσεις για κράνος, ζώνη και οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ

Μαζεμένες καταγγελίες από την Τροχαία στην Αγία Νάπα - Παραβάσεις για κράνος, ζώνη και οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ

Πέραν των 110 τροχαίων παραβάσεων διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που διενεργήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας το τελευταίο τριήμερο στην Αγία Νάπα και στην ευρύτερη περιοχή.

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, καθώς και μοτοσικλετιστές του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ.) αλλά και των Ομάδων «Ζ», στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν στην περιοχή σε οδηγούς τετράτροχων μοτοσικλετών και οχημάτων τύπου buggy, προχώρησαν σε 114 καταγγελίες.

Οι καταγγελίες αφορούσαν μεταξύ άλλων, μη χρήση προστατευτικού κράνους, παραβάσεις σημάτων τροχαίας, υπεράριθμους επιβάτες, παράνομο προσπέρασμα, μη χρήση προστατευτικής ζώνης και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι τροχονομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την προστασία όλων των χρηστών του οδικού δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE